Corona

by May 5, 2020Nieuws-archief0 comments

Mei 2020 – In verband met de coronamaatregelen hebben we huisbezoeken en fysieke bijeenkomsten opgeschort. Niemand weet hoe de komende tijd eruit zal zien. Wel zien we dat veel mensen nadenken over wat nu echt belangrijk is. Hierdoor ontstaan er ook nieuwe mogelijkheden. Dit motiveert ons om op aangepaste wijze door te gaan met onze activiteiten. We buigen ons over de uitdaging om vrijwilligers, leden en klanten online te bereiken. U kunt wel alvast een gesprek aanvragen met een energiecoach.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt