EC-LV en gemeente Leidschendam-Voorburg slaan handen ineen

by mei 5, 2020Nieuws0 comments

20 mei – Zoals u weet is EC-LV een onafhankelijke speler met oog voor samenwerking. Zo bouwen we gestaag aan de uitbreiding van ons lokale partnernetwerk. Door ondertekening van een intentieverklaring hebben EC-LV en de gemeente de handen ineengeslagen om samen te werken in de energietransitie. EC-LV brengt expertise in en kan helpen bij het betrekken van inwoners en het creëren van draagvlak. De gemeente geeft met deze samenwerking vorm aan burgerparticipatie in de energietransitie. Eerder verstrekte de gemeente al opdracht aan EC-LV om een programma van energiecoaches op te zetten. 

0 Comments

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt