Gemeente Amsterdam mag warmtenet niet verplichten

by May 6, 2020Uit de pers0 comments

Fossielvrij Amsterdam heeft met succes een besluit aangevochten van de gemeente Amsterdam. Lees in het artikel van AT5 hoe het precies in elkaar zit. Als deze uitspraak in stand blijft, betekent dat, dat gemeenten collectieve oplossingen niet kunnen verplichten. Alleen met voldoende draagvlak en participatie blijven collectieve oplossingen dan nog mogelijk. Voor de energietransitie een uitspraak met interessante consequenties. En met volop kansen voor onze Energy Common!

Lees hier het bericht van AT5 en hier een artikel in Solar magazine.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.