Gemeente Amsterdam mag warmtenet niet verplichten

by mei 6, 2020Uit de pers0 comments

Fossielvrij Amsterdam heeft met succes een besluit aangevochten van de gemeente Amsterdam. Lees in het artikel van AT5 hoe het precies in elkaar zit. Als deze uitspraak in stand blijft, betekent dat, dat gemeenten collectieve oplossingen niet kunnen verplichten. Alleen door draagvlak en participatie blijven collectieve oplossingen dan nog mogelijk. Voor de energietransitie een uitspraak met mogelijk heel interessante consequenties. En met volop kansen voor onze Energy Common.

Lees hier het bericht van AT5 en hier een artikel in Solar magazine.

0 Comments

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt