Het Lidmaatschap van EC-LV

Met iedereen samen besparen, opwekken, opslaan en verdelen.

Ik doe mee!

De energietransitie raakt ons allemaal

Wil je invloed? Doe met ons mee!

In het klimaatakkoord is een belangrijke rol weggelegd voor de burgers. In het afgelopen jaar heeft EC-LV een prima samnewerking opgezet met de gemeente Leidschenda-Voorburg. Onz stem wordt gehoord! Belangrijk is dat onze stem zo goed mogelijk iedereen uit de gemeente vertegenwoordigd. Aleen al daarom is het fijn als we zo veel mogelijk leden krijgen. 

Onze Energy Common is er om samen energie te besparen, op te wekken, op te slaan en te distribueren. We willen zo veel mogelijk van de baten in onze eigen gemeente houden. Tegelijkertijd willen we er zeker van zijn dàt er op elk moment van de dag stroom en gas is.

De energietransitie is een grote puzzel. We weten vandaag niet hoe het over 10 jaar, laat staan in 2050 gaan uitzien. Laat je daarom horen en samen uitvinden hoe we energie kunen besparen en samen duurzaam opwekken. Zodoende kunnen me meehelpen om de baten lokaal te houden

 

P

Van elkaar leren besparen

Besparen is de basis1 Voor elke KWh die we besparen hoeven er 3 KWh MINDER te worden opgewekt.

P

We bepalen de oplossing samen

NIet grote buitenlandse multinational. Wij zelf dragen in belangrijke mate bij aan de keuzes van de juiste oplosiong. 

P

Niemand kent de juiste weg al

Multinationals, overheid, wij, de bewoners. Niemand weet de juiste weg al. Laten we ons niet vastleggen op concessies die voor 50 jaar vastliggen

 

N

Koop lokaal

Is op dit moment een veel gehoorde kreet! Door ons te bundelen gaan we dat ook op energiegebied doen

N

Iedereen doet mee

De energietransitie is een grote kans om er voort e zorgen dat iedereen in gelijke mate mee gaat doen en dus ook meeprofiteert wat we gezamenlijk bereiken 

N

Op naar de eerste 1.000 leden

Uit heel de gemeente. Leidschendam, Stompwijk en Voorburg. We zitten allemaal in het zelfde gasloze schuitje

Aangesloten huishoudens bij Energie van Ons

Aangesloten Cooperaties

Aangesloten huishoudens in Leidschendam- Voorburg

Aanbevelingen!

“Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh”

Politiek

“Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh”

Bekende LV-er

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt