Een jonge organisatie, volop in ontwikkeling

De energiecoaches

Deze pagina laat iets zien van de mens achter onze energiecoaches. Onze coaches hebben verschillende achtergronden, maar zijn allemaal gecertificeerd om u te kunnen adviseren. Onze opleidingen worden verzorgd door Hoom, een coöperatie die landelijk actief is op het gebied van kennisdeling en energiediensten. In 2022 is Hoom gefuseerd met Energie Samen, voor nog krachtiger kennisbundeling.

We zijn nog op zoek naar meer energiecoaches. Geïnteresseerd om deel te nemen in dit enthousiaste team? Meld je aan!

Jantien Tideman

Jantien Tideman

Woonachtig in Voorburg-West in een huis uit 1917. Was werkzaam bij de gemeente Den Haag, de laatste periode op gebied van mobiliteit. Door de jaren heen hebben we ons huis geleidelijk aan energiezuiniger gemaakt en heb ik me verdiept in de verdere verduurzaming ervan. Ik wil graag mijn ervaring delen en meedenken met buurtgenoten, die ook (verdere) stappen willen zetten op weg naar een energiezuinig en comfortabel huis.

Pierre Goetz

Pierre Goetz

Ik woon in een oud huis in Voorburg West en heb zelf ervaren hoe nuttig het is om het gas- en stroomgebruik te verminderen. We hebben al een aantal stappen ondernomen om het huis energiezuiniger te maken. Als energiecoach wil ik deze ervaring en mijn ervaring als ingenieur op het gebied van temperatuurregeling graag delen.

Johan Meijer

Johan Meijer

Woont sinds 1986 met veel plezier in de wijk Damsigt in Voorburg. Was de laatste 15 jaar werkzaam als projectmanager gebiedsontwikkeling (recreatie- en natuurgebieden in Zuid-Holland).
Als fervent doe-het-zelver ben ik al jaren bezig ons huis uit 1950 comfortabeler en energiezuiniger te maken. Vanuit deze interesse lijkt het me leuk om in contact te komen met inwoners van onze gemeente en samen te onderzoeken wat er ook bij u mogelijk is op het gebied van wooncomfort en energiebesparing.

Atte Roskam

Atte Roskam

Tijdens mijn werkzame leven – ik ben met pensioen sinds oktober 2019 – deed ik als secretaris/oprichter van een adviesteam kennis op van duurzaamheid die ik ook toepaste in mijn eigen woning. Met die kennis als bagage wil ik u als energiecoach graag ondersteunen bij de verduurzaming van uw woning of appartement.

Theo Senden

Theo Senden

Duurzaamheid, energieopwekking en efficiënt gebruik zijn belangrijke aandachtsgebieden geweest tijdens mijn studietijd en het daaropvolgende werkzame leven. Mijn activiteiten op het politieke vlak raakten vaak dezelfde thema’s. Als pensionado heb ik nog steeds dezelfde drive om met deze thema’s aan de slag te zijn. De nu in beweging gezette energietransitie vind ik een geweldige uitdaging om daar mijn steentje aan bij te dragen in de vorm van coaching achter de voordeur.

Karin Herberts

Karin Herberts

Woont al 26 jaar in Voorburg West. Actief in de medische wereld en als gastvrouw bij grote kunstbeurzen. Aangestoken door alle aandacht in mijn omgeving voor de energietransitie, ben ik enthousiast daaraan bij te dragen. Ik vind het leuk om met mede-inwoners in contact te komen en ze bewust te maken van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van wooncomfort en energiebesparing. Daarbij leer ik zelf ook iedere dag!

Hank Ort

Hank Ort

Geruime tijd woonachtig in Voorburg West. Oud-marineofficier en nu actief om inwoners, gemeente en lokale ondernemers te verbinden om samen te werken aan de energietransitie. Enthousiast voor het delen van ervaringen en om elkaar te inspireren.

Hans van Oosten

Hans van Oosten

Toen ik meer dan 30 jaar geleden in Voorburg ging wonen in een woning uit 1927, ben ik meteen begonnen om te isoleren en CV aan te laten leggen. Daarna volgden dubbel glas, een HR-ketel en zonnepanelen. En ik bekijk de volgende verbeterstappen in het kader van de energietransitie met het oog op comfort. Nu is de tijd rijp om ook mede-inwoners te laten profiteren van alle mogelijkheden en opgedane ervaring. De tijd heeft niet stil gestaan. Door middel van een gesprek aan de keukentafel en een rondgang door uw huis, krijgt u inzicht in de mogelijkheden gelet op uw eigen wensen en ideeën.

Judith Geelen

Judith Geelen

Bedrijfskundige en marketeer met een passie voor huizen. Wil zich graag, samen met buurtgenoten, inzetten voor een duurzame wereld. Probeert koploper te zijn bij de energietransitie in onze gemeente. Fan van ‘elektrisch rijden’, wekt thuis bijna evenveel stroom op als er verbruikt wordt. Ervaring met energielabels. Probeert haar sporen te verdienen met praktische micro-projecten zoals boomtuintjes, buurtcompost en een mini-bieb.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt