Nuttige links

Interessante links naar organisaties die je verder kunnen helpen bij je eigen plannen

 

Tips en adviezen

Wij willen inwoners van Leidschendam-Voorburg voorzien van onafhankelijke informatie en advies op het gebied van verduurzaming. We werken daarom aan kwaliteitscriteria en een overzicht van door leden aanbevolen bedrijven. Op deze pagina geven we een overzicht van nuttige links voor duurzame tips en adviezen van andere organisaties.

Klik op het logo om de site te bezoeken

Rijksoverheid

Onder het motto Iedereen doet wat presenteert de Rijksoverheid een helder overzicht van besparingsmogelijkheden op het gebied van energieverbruik. Hier vindt u mogelijkheden om met vaak bescheiden maatregelen comfort te verhogen en te besparen op uw maandelijkse energielasten. Als iedereen een steentje bijdraagt, helpt dat om samen het energieverbruik in de gemeente te verminderen

Waterzijdig inregelen van de CV

Bij een andere energiecoöperatie vonden we dit filmpje waarin heel simpel wordt uitgelegd waarom het optimaliseren van de CV belangrijk is.

Consumentenbond

Ook de Consumentenbond geeft adviezen over energie besparen

Millieu centraal

Hoe kan ik mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van vliegen? Waar laat ik een oude videoband? Met Milieu Centraal ontdek je wat je zelf kunt doen, en hoe je dat aanpak. Een praktische gids voor duurzame tips en adviezen.

WoonWijzer winkel

De WoonWijzerWinkel ondersteunt als onafhankelijke partij van A-Z bij het verduurzamen van de woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt