Een jonge organisatie, volop in ontwikkeling

Het bestuur

Februari 2020 is de coöperatie EC-LV opgericht. Het bestuur bestaat momenteel nog uit de leden van het oprichtingsbestuur maar we willen graag uitbreiden tot een bestuur van circa zeven personen.

Hank Ort

Hank Ort

Voorzitter

Zelfstandig adviseur en oud-marineman met veel operationele en bestuurlijke ervaring. Na een periode in het buitenland, terug op honk en enthousiast om zich in te zetten voor de lokale omgeving. Onder meer sporen verdiend als CIO bij Defensie en, meest recent, als directeur van het maritieme onderzoekscentrum van de NAVO in La Spezia, Italië. Gemotiveerd voor een rol in de energietransitie om samen kansen te benutten voor een meer inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving.

Michiel Steffelaar

Michiel Steffelaar

Secretaris

Sinds augustus 2017 woon ik in Voorburg. Ik heb een brede interesse en ben positief en proactief ingesteld. Met o.a. levensmiddelentechnologie en geneeskunde als opleidingen ben ik werkzaam geweest bij onder meer Campina, Bouman en Parnassia. De huidige tijd stelt ons voor vele vragen en grote uitdagingen. Deze zijn met elkaar verbonden en hangen met elkaar samen. Oplossingen zullen dan ook vanuit die samenhang en verbondenheid gevonden moeten worden. Gezamenlijk zijn we daartoe in staat. Daarvoor is het wel nodig dat we nieuwe paden gaan bewandelen
en ons echt anders gaan organiseren. Dat is een spannende en mooie ontdekkingsreis.

Guus Goris

Guus Goris

Penningmeester

Team-coach, specialist in het verbeteren van samenwerking tussen leden van (directie) teams op basis van Action Learning (‘The Art of Asking Questions’) en begeleider van afstuderende studenten (BSc en MBA) in Action Research. Mijn drijfveer om bij te dragen aan de energietransitie in onze gemeente is de positieve verandering die het met zich mee kan brengen in de maatschappij. Sociale innovatie verbonden met technologische innovaties, nieuwe bestuursmodellen en de hernieuwde introductie van gemeenschappelijk bezit creëren kansen voor een sterke, duurzame lokale economie. Een model waarbij we zuinig omspringen met onze natuurlijke hulpbronnen en waarbij iedereen evenredig meeprofiteert van de welvaart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt