Online inwoners-bijeenkomst

16 december, 19:30 uur

Kranten en televisieprogramma’s bestoken ons dagelijks met verhalen over klimaatverandering en de noodzaak om in te grijpen. Daarnaast zien we de energieprijzen de pan uitrijzen. Overkomt ons dat nou allemaal zomaar, of kunnen we er ook zelf iets aan doen? Graag nodigen we u uit voor een online inwoners-bijeenkomst op donderdag 16 december aanstaande. Centraal in deze bijeenkomst staat de vraag wat u nú al zelf kan doen om uw woning te verduurzamen.

Na een algemene inleiding zijn energiecoaches van EC-LV beschikbaar om in groepen vragen te beantwoorden over de verduurzaming van uw woning. Als uw vragen daar niet voldoende aan bod zijn gekomen, dan kunt u na afloop een afspraak maken voor een later energiecoachgesprek. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Uw gegevens gebruiken we alleen om de bijeenkomst voor te bereiden en om contactmomenten te registreren. Na registratie, ontvangt u tijdig de inlog-informatie voor de bijeenkomst.

Aanmelding

Ik ben: *

Registratie gegevens *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt