Een jonge organisatie, volop in ontwikkeling

Wijk-ambassadeurs

Wij streven naar contact met alle wijken in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Met een aantal wijken hebben we al een goede relatie opgebouwd. Sleutelpersonen in die wijken functioneren als ambassadeur voor EC-LV en staan wijkbewoners met raad en daad bij.

Machiel Koning

Machiel Koning

De Zijde

Sinds eind 2003 woon ik in Leidschendam in de wijk De Zijde. Mijn achtergrond is informatica & bedrijfskunde. Mijn carrière ben ik gestart als programmeur, ben vervolgens werkzaam geweest als business intelligence consultant en sinds 2008 werk ik als business analist bij Aegon Asset Management in Den Haag, waar ik adviseer in IT-oplossingen ten behoeve van het beheer van (pensioen-) beleggingen.

Als wijkvertegenwoordiger voor de wijk De Zijde wil ik bijdragen aan de coördinatie en organisatie van vragen over de energietransitie en EC-LV van wijkbewoners, zodat deze transitie voor wijkbewoners op een zo goed mogelijke manier tot stand kan worden gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in onze gemeente, met interessante en relevante informatie over de energietransitie. 

Je inschrijving op onze lijst is gelukt